Ostoehdot


1. Yleiset käyttöehdot

Nämä ehdot koskevat kaikkia ostoja ja sopimuksia, jotka teet osoitteessa 365games.fi.

Agree on voimassa niin kauan kuin tilauksesi on hallinnassa tai valmis.

Kaikki 365games.fi kautta vastaanottamasi pelikoodit ovat yksilöllisiä ja käyttämättömiä.

Tilat kohteita tältä sivulta, hyväksyt alla olevat ehdot.

1.1 Sisällön varaaminen

365games.fi pidättää oikeuden sulkea myynnin, jos nimike poistetaan valikoimasta. 

Varaamme myös oikeat kirjoitusvirheet tällä sivustolla.

365games.fi pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja mahdollisia hintavirheitä.


2. Maksuehdot

Maksu osoitteessa 365games.fi voidaan suorittaa korttimaksulla (Visa tai Mastercard) tai PayPal.

Jos olet alle 18-vuotias, voit tehdä ostoksia vain, jos sinulla on oma pankkikortti (pankkikortti), jota voidaan käyttää siihen.

Kaikki 365games.fi myymää lisenssikoodia voidaan käyttää Norjassa ja muualla maailmassa.

2.2 Korttimaksu - helppo ja turvallinen

Tarjoamme asiakkaillemme suoraa maksua luottokortilla. Pidätämme oikeuden kieltäytyä ostosta, jos uskomme, että kortti on virheellinen, maksua ei ole hyväksytty tai ostohinta ei ole veloitettavana. Veloitamme kortin, kun tuote toimitetaan, mikä voi kestää 1 minuutista 15 minuuttiin. Välissä maksu "varataan". Jos emme toimita tuotetta, palautamme summan takaisin.

Kun olet päättänyt maksaa ostoksesi korttimaksulla, vähennämme summan tililtäsi turvallisen maksupäätteen.

Hyväksymme ostokset Visalla, Mastercardilla ja Maestro.

2.3 PayPal

Tarjoamme asiakkaillemme suoraan maksaa verkossa PayPal. Voit halutessasi käyttää PayPal tai luotto-/pankkikorttia. Pidätämme oikeuden kieltäytyä ostosta, jos kortti/tili on virheellinen, jos ostohinta ei ole veloitettavana tai huijaustyökalumme havaitsee PayPal.


3. Toimitusehdot

3.1 Tilausvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi lyhyessä ajassa. Tilauksestasi on tietoa.

Tarkasta aina vahvistuksesi ja ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun, jos jokin on epäselvää.

Jos haluat muuttaa tilausta myöhemmin, ota yhteyttä asiakaspalveluun kysymykselläsi ja autamme sinua!

Onne jo toimitettujen tilausten muutoksessa sovelletaan alla olevaan peruuttamisen ehtoihin.

3.2 Toimitusaika

Edustettu toimitusaika voi vaihdella tuotteesta tuotteeseen. Ellei toisin mainita, toimitusaika on yleensä 15 minuuttia ostosta. Ennakkoon tilatut tuotteet toimitetaan heti, kun olemme vastaanottaneet varastossa olevia tuotteita toimittajalta. Tämä tapahtuu yleensä julkaisupäivänä. Muussa tapauksessa tuote toimitetaan mahdollisimman pian.

3.3 Toimituksen viivästyminen

Vasti teemme kaikkemme toimittaaksemme sen, mikä on tilattu luvattuun aikaan, virheitä voi tapahtua. Jos toimitus viivästyy luvatusta, ota meihin välittömästi yhteyttä, jotta voimme tutkia, miksi toimitus viivästyy. Jos haluat peruuttaa viivästyneen tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Otamme sinuun yhteyttä, jos toimitus viivästyy, ja pidämme sinut ajan tasalla matkan

3.4 Toimitus

Kaikki digitaalisten pelikoodien toimitukset näkyvät käyttäjäprofiilissasi osoitteessa 365games.fi ja tilausvahvistus lähetetään myös kassalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Varmista aina ennen tilauksen vahvistamista, että olet syöttänyt oikean sähköpostiosoitteen. Jos olet antanut väärän sähköpostiosoitteen, ota meihin yhteyttä chatissa ja autamme sinua mielellämme.


4. Peruuttamisoikeus

Palauttamislain mukaan digitaalisten pelikoodien ostamiseen ja tuotteiden lataamiseen ei sovelleta peruuttamis oikeutta, koska se on tuote, jota ei luonteensa vuoksi voida palauttaa. Teoriassa digitaalista tuotetta voidaan myydä tai käyttää myöhemmin. Mutta teemme joitakin poikkeuksia


Jos haluat palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa ostopäivästä. Tarkastamme palautustavarat ja jos tuotetta ei ole käytetty, myymme sen puolestasi. Tämä voi kestää jopa 7 päivää Pidämme sinut ajan tasalla matkan varrella. Jos koodi on lunastettu, sitä ei voi palauttaa tai muuta korvausta. Tarkista meiltä chatista, jos sallimme meiltä ostamasi tuotteen palauttamisen.

Tapauksissa, joissa emme pysty toimittamaan tilaustasi virheiden vuoksi, palautamme summan, jota ei voitu toimittaa. Hyvitystä ei palauteta pelin teknisen virheen vuoksi, eikä peli vastaa odotuksiasi tai järjestelmävaatimuksia ei täytetty. Palautusta ei myöskään makseta, jos valmistaja jostain syystä päättää vaihtaa kieltä tai alueellisia rajoituksia. 365games.fi ei voida pitää vastuullisena muutoksista tai tapahtumista, jotka on tehty peliin tai pelipalveluun oston jälkeen.

4.1 Takuu 

Taamme, että kaikki 365games.fi ostamasi pelikoodit toimivat 2 vuotta siitä päivästä, kun ostat ne. Jos peli yhtäkkiä katoaa kirjastosi pelistä tai on pätemätön, hyväksymme sen ilmaiseksi tai palautamme rahasi takaisin. Ota yhteyttä asiakaspalveluun lisäohjeiden saamiseksi.


5. Rehellisyys ja yksityisyys

Emme kerää henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Kassalla tallennetut tiedot tallennetaan tietokantaamme tilauksesi hallintaa varten. Tietoja sinusta ei lähetetä kolmansille osapuolille.

5.1 Sähköpostikäytäntö

Kun ostat jotain kohteesta 365games.fi, suostut vastaanottamaan meiltä sähköpostia ja uutiskirjeitä. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.


6. Yrityksen tiedot

365games.fi

Viesti: hei@365games.fi

Yritysosoite:
Infomax AS,
Madlaveien 89,
4009 Stavanger,
Norway.

Yritysrekisterimme on 921-313-683.